Beta-tjeneste
Kl. 20:28 ~ 17. jul 2019 ~ UKE 29
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Westcon Group AS / Westcon kjøper verft og designselskap i Florø fra STX Europe.

Av | 2 januar, 2013 4:16 | 0 kommentarer
Foto: Westcon

(NTB) Med Konkurransetilsynets godkjennelse kjøpte Westcon Group AS selskapene STX Norway Florø AS og STX Norway Design Florø AS fra STX Europe AS den 31. desember 2012.

– Vi er stolte av å kunne ønske våre kunder og alle som jobber for Westcon, som nå inkluderer også våre nye kollegaer i Florø, et godt nyttår med denne spennende avtalen. Oppkjøpet vil skape nye muligheter og også styrke Westcons posisjon som en ledende tilbyder av verftstjenester i Nordsjøen, sier Arne Birkeland, viseadministrerende direktør i Westcon Group.

Birkeland forventer positive synergieffekter ved å samle kompetansen og infrastrukturen i skipsverftet og designselskapet i Florø med de eksisterende Westcon-selskapene.

– Tilgang til den høye kompetansen i selskapene vi kjøper, i tillegg til en større dokk, et moderne anlegg og en attraktiv geografisk plassering vil styrke Westcons posisjon i markedet, sier Birkeland.
Selskapene Westcon kjøper vil fortsette å driftes som separate datterselskaper innenfor Westcon Group, ved siden av selskaper som Westcon Yard, Westcon Power & Automation og Westcon Løfteteknikk.

westcon-birkeland-l

Foto: Westcon – Arne Birkeland

Administrerende direktør i Westcons nye verft i Florø, Gustav Johan Nydal, gleder seg over avtalen:
– Det at Westcon overtar som ny eier er svært positivt for hele lokalsamfunnet i Florø. Vi er nå enda bedre posisjonert for en etablering av verftet mot offshoremarkedet. Dette, sammen med mulighetene for at aktivitetene innenfor skipsreparasjon videreføres, vil innebære spennende muligheter for våre kunder og ansatte, sier Nydal.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Arne Birkeland, viseadministrerende direktør, Westcon Group: +47 977 15 013
Gustav Johan Nydal, administrerende direktør, Westcons nye verft i Florø: +47 481 67 891

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.