Beta-tjeneste
Kl. 18:20 ~ 19. apr 2019 ~ UKE 16
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Wärtsilä leverer design og framdrift til fire nye malaysiske supplyskip

Av | 8 april, 2013 4:33 | 0 kommentarer

Wärtsilä Corporation, pressemelding, 8. april 2013

Wärtsilä, marineindustriens ledende leverandør av løsninger og tjenester, er tildelt en stor kontrakt på design av en serie med fire multifunksjons supplyskip (Multi-purpose Platform Supply Vessel – MPSV). Skipene designes for Armada Offshore MPSV Limited, et heleid datterselskap av Bumi Armada Berhad, den største eieren og operatøren av offshore servicefartøy i Malaysia. Wärtsilä skal også levere en omfattende utstyrspakke til hvert av skipene. Fartøyene skal bygges av Nam Cheong Ltd, Malaysias største skipsbygger innen offshorefartøy, ved et det kinesiske verftet Fujian Mawei Shipbuilding Ltd. Wärtsiläs kontrakt med Fujian Mawei Shipbuilding Ltd verftet ble signert i mars 2013.

Den omfattende utstyrsspakken til hvert skip omfatter en spesialtilpasset designpakke med klassetegninger, hovedmaskineri, propulsjonssystem, elektrosystem med Wärtsiläs Low Loss Concept (LLC), samt automasjonssystem. Ordren følger opp den vellykkede gjennomføringen av en lignende MPSV-kontrakt for Bumi Armada Berhad i 2011, som omfattet skipsdesign fra Wärtsilä og fullt integrert Wärtsilä-maskineri, elektro- og automasjonssystemer.

Den unike WSD 1000-designen er skreddersydd for å møte de spesifikke kravene og driftsmodi til komplekse offshorefartøy. Samtidig drar grensesnittene mellom byggeprosess og detaljfase stor nytte av at både design og maskineri kommer fra én og samme leverandør – Wärtsilä. Konseptet med én leverandør reduserer også tidsbruken og kostnadene knyttet til innkjøps- og logistikkprosedyrer, samtidig som det letter typiske utfordringer knyttet til ferdigstillelse av prosjektet.

– De synergistiske fordelene som oppnås med Wärtsiläs leveranse av en omfattende og fullt integrert pakke bestående av skipsdesign, svært effektiv fremdriftsmaskineri og det ypperste av automasjonssystemer, gir stor merverdi for kunden. Med denne verdifulle kontrakten viser vi nok en gang vår evne til å være en pålitelig partner i utviklingen av totalløsningskonsepter, sier Magnus Miemois, Vice President, Wärtsilä Ship Power, Solutions.

Wärtsilä Ship Design har en sterk global tilstedeværelse, med kontorer i 10 land. I tråd med selskapets strategi, bringer Wärtsilä Ship Designs globale operasjoner selskapet nærmere sine kunder, som inkluderer både skipseiere og verft. Selskapets designferdigheter innebærer at Wärtsilä kan komme i dialog med kundene på et tidligere stadium, noe som resulterer i mer konkurransedyktige løsninger.

Wärtsilä WSD 1000
Lengde: 88,80 m
Bredde: 20,00 m
Dybde: 8,40 m
Fart: 15,0 knop

Bilde: Wärtsilä Corporation

Bilde: Wärtsilä Corporation

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.