Beta-tjeneste
Kl. 20:29 ~ 17. jul 2019 ~ UKE 29
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

TTS tildelt kontrakt i Brasil med en verdi på 130 MNOK

Av | 17 september, 2013 4:47 | 0 kommentarer
Bilde: TTS Group

TTS Group ASA har gjennom sitt datterselskap TTS Handling Systems AS i Drøbak inngått en ny kontrakt for leveranse av en shiplift og utstyr til sjøforsvaret i Brasil med en totalverdi på ca. 130 MNOK.

Dette er den sjette kontrakten innen dette segmentet og befester TTS sin ledende posisjon i det globale shiplift-markedet.

Kontrakten omhandler leveranse av design, produksjon, installasjon og ferdigstillelse av en 8000-tons shiplift for det brasilianske sjøforsvaret. Installasjonen skal benyttes for håndtering av ubåter og inkluderer en 110 meter lang og 20 meter bred plattform med komplett kontrollsystem.

Leveranse vil finne sted i 2015.

TTS Handling Systems AS er ett av tre selskaper i Port & Logistic-divisjonen. Divisjonen er leverandør av produksjonslinjer og systemer for lasthåndtering på verft og i annen industri, samt laste- og transportsystemer til havner.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.