Beta-tjeneste
Kl. 01:15 ~ 14. aug 2018 ~ UKE 33
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

TTS tildelt 120 MNOK kontrakt for kranpakke til drillskip

Av | 26 august, 2013 5:47 | 0 kommentarer

TTS Group ASA har gjennom sitt datterselskap TTS Offshore Handling Equipment AS i Bergen inngått en ny kontrakt med en totalverdi på ca. 120 MNOK.

Kontrakten er med Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co., Ltd. i Korea og omhandler levering av fire store offshorekraner, tilleggsutstyr for riserhåndtering og rørhåndtering for et boreskip for Vantage Drilling Company i USA. Kontrakten omfatter tre opsjoner på identisk utstyrsleveranse.

«Etter tilsvarende kontrakt med STX Offshore & Shipbuilding Co., Ltd. inngått i november i fjor, representerer denne kontrakten et endelig gjennombrudd for selskapet i et svært interessant og betydelig markedssegment. Vi har bearbeidet prospekter innen dette segmentet i lengre tid, og denne kontrakten befester vår posisjon innen offshore lasthåndtering» sier konserndirektør Johannes D. Neteland.

TTS har lange tradisjoner i å betjene de globale skipsbyggings- og offshoreindustriene, der TTS Offshore Handling AS leverer offshorekraner og annet lasthåndteringsutstyr.

Levering finner sted i 3. kvartal 2014.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.