Beta-tjeneste
Kl. 14:51 ~ 21. mai 2018 ~ UKE 21
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

STATOIL GIR SURF-KONTRAKT TIL OCEAN INSTALLER

Av | 3 september, 2013 4:41 | 0 kommentarer
Bilde: Ocean Installer, www.oceaninstaller.com

Ocean Installer har blitt tildelt en SURF (Subsea structures, Umbilicals, Risers, Flowlines)-kontrakt for modifikasjonsarbeid på undervannsinstallasjoner. Kontrakten omfatter flere Statoil-opererte felt på norsk sokkel. Den totale kontraktsverdien (firm) er i størrelsesorden 55 millioner dollar, med mulighet for opsjoner på ytterligere cirka 95 millioner dollar.

– Vi er svært fornøyde med å kunne annonsere en ny Statoil-kontrakt mindre enn seks måneder etter vi inngikk forrige kontrakt. Arbeidet vi skal gjøre er teknisk krevende, og tildelingen viser at markedet har tro på vår prosjektgjennomføringsevne, og at Ocean Installer er i stand til å gjennomføre utfordrende jobber på en trygg og sikker måte, sier administrerende direktør Steinar Riise i Ocean Installer.

Jobben omfatter marine operasjoner for utskifting/installasjon av fleksible stigerør og rørledninger, strukturer og kontrollkabler, inkludert sammenkoblingsarbeid. Arbeidet vil finne sted på Statoil-opererte installasjoner offshore på norsk sokkel.

Prosjektledelsen og ingeniørarbeidet skal gjennomføres fra Ocean Installers hovedkontor i Stavanger, med umiddelbar oppstart, og vil bidra til den videre utviklingen av Ocean Installers Stavanger-organisasjon. Arbeidet offshore vil bli utført i løpet av sommersesongene i 2014, 2015 og 2016, og potensielt også i 2017. I hovedsak vil det svært moderne konstruksjonsfartøyet Normand Vision bli benyttet i arbeidet, mens mindre konstruksjonsskip kan bli satt inn ved behov.

– Normand Vision er et nybygg levert av Vard og blir satt i drift i juni 2014. Vi er veldig fornøyde med at vi allerede nå har fått henne på en stor og prestisjefull kontrakt. Komplekse og utfordrende jobber i Nordsjøen er nøyaktig det Normand Vision er tiltenkt å gjøre, og kontrakten er således en bekreftelse på at markedet ser behovet for et skip av denne typen, fortsetter Riise.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.