Beta-tjeneste
Kl. 20:27 ~ 17. jul 2019 ~ UKE 29
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Siem Offshore velger Wärtsilä for sitt nye forsyningsskip

Av | 2 september, 2013 4:47 | 0 kommentarer
Siem Offshore sitt nye supplyskip er designet av Wärtsilä Ship Design Norway på Fitjar.

Wärtsilä er valgt som leverandør når Siem Offshores nye LNG-drevne forsyningsskip skal utrustes. Leveransen omfatter design og integrering av løsninger til et splitter nytt LNG-drevet (naturgass) supplyfartøy (PSV). Fartøyet blir bygget på verftet Remontowa Shipbuilding i Polen og skal benyttes av A/S Norske Shell når det er ferdig. Wärtsilä har tidligere levert design og utstyr til nær halvparten av skipene til Siem Offshore.

Fartøyet blir 89, 2 meter langt og skal være ferdig i 2015. Det skal benyttes i bore- og produksjonsaktiviteter i Nordsjøen. Fartøyet får et mannskap på 25 personer. Ordren understreker Wärtsiläs status som foregangsbedrift i markedet for LNG PSV-design. I løpet av det siste året har tre store oljeselskaper valgt Wärtsiläs LNG PSV-design og integrerte løsning for sine anbud i Nordsjøen.

Om leveransen: -Kontrakten omfatter Wärtsiläs VS4411 LNG PSV-skipsdesign, et komplett dieselelektrisk system med Wärtsilä dual-fuel generating sets, Wärtsilä LNGPac system for lagring og håndtering av LNG. Kontrakten omfatter også komplett elektrisk og automasjonssystem som inkluderer en firedelt Wärtsilä LLC- løsning (Low Loss Concept). Wärtsilä LLC vil bidra til at skipet oppfyller høyest mulig ERN (Environmental Regularity Number) av 99.99.99.99. ERN er en måling på fartøyets evne til å opprettholde posisjon og normal drift under visse typer værforhold.

annonse:

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.