Beta-tjeneste
Kl. 13:05 ~ 17. aug 2018 ~ UKE 33
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Scana Industrier ASA – Scana Propulsion signerer nye kontrakter for fremdriftssystemer og tunnel thrustere

Av | 5 mars, 2014 12:51 | 0 kommentarer

Scana Industrier har gjennom sitt datterselskap Scana Propulsion signert kontrakt med Vard Brattvåg for leveranse av fremdriftssystem for et ankerhåndteringsfartøy til Boubon Offshore Norway. Fartøyet er av design type Vard 2-12 fra Vard Design. Utstyret vil bli levert i slutten av 2014.

-Vi er stolt over å vinne denne kontrakten med Vard og Bourbon Offshore Norway for leveranse av vårt avanserte fremdriftssystem for Ankerhåndteringsfartøy, sier Hallvard Pettersen, Daglig leder i Scana Volda. Ordreinngangen for Scana Propulsion hittil i 2014 har vært lovende og reflekterer et positivt signal om høyere aktivitet i markedet, fortsetter Pettersen.

I tillegg til kontrakten nevnt ovenfor har Scana Propulsion signert kontrakter for leveranse av tunnel thrustere og fremdriftssystemer til fire container skip som bygges ved Remontowa Shipyard for Royal Artic Line, leveranse av gir til MAN Diesel & Turbo til et fiskefartøyv ved Karstensens Shipyard og ett fremdriftssystem til Havyard Ship Technology et fiskefrakt farøy. Totalverdi på signerte kontrakter er ca. 53 millioner NOK.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.