Beta-tjeneste
Kl. 01:16 ~ 14. aug 2018 ~ UKE 33
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

RCCL klar med neste års Middelhavscruise

Av | 4 september, 2013 12:11 | 0 kommentarer
Foto: RCCL

Royal Caribbean International sender åtte av sine cruiseskip til Europa sommeren 2014, og nå sparkes billettsalget i gang med en kampanje som går ut september. –En fin mulighet for de som ønsker å være tidlig ute med å booke neste års ferie, sier Ellen Stebekk, nordisk markedssjef i RCCL.

Royal Caribbean International kunne tidligere i år fortelle at de sender åtte av sine skip til Europa neste sommer. –Cruisene har blant annet havner som Barcelona, Capri, Cannes, Sicilia, Athen, Istanbul, Santorini og Roma på programmet, så dette er en flott måte å feriere på for de som ønsker å besøke flere land og kulturer på kort tid, sier Ellen Stebekk.

For de som ønsker å være tidlig ute med å booke ferien, kan RCCL i perioden 1. – 31. september 2013 friste med 1000 kr i rabatt og gratis utflukter for barn opp til 12 år. Dette gjelder på alle seilinger som er syv netter eller lenger i Middelhavet sommeren 2014.

oasis_sbw_3059.JPG

Foto: RCCL

Gjestene kan benytte seg av mange ulike aktiviteter om bord, i tillegg til å bade og sole seg. Alle skipene har klatrevegger, minigolf, teater, et stort utvalg av restauranter, og fasiliteter som trening, shopping, spa og selvfølgelig svømmebassenger og boblebad. Det er også egne barneklubber for 7 ulike alderstrinn. Tenåringene kan være med på aktiviteter som DJ kurs, klatring og surfesimulatorer. I tillegg er samtlige skip nylig oppgradert med blant annet flere balkonglugarer, restauranter og utendørs kino ved bassenget.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.