Beta-tjeneste
Kl. 01:16 ~ 14. aug 2018 ~ UKE 33
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

RCCL bygger tidenes største cruiseskip

Av | 9 oktober, 2013 11:40 | 0 kommentarer

RCCL er i gang med byggingen av det tredje skipet i Oasis klassen. – Dette vil være det største cruiseskipet som noen gang er bygget, sier Ellen Stebekk, markedssjef for RCCL i Norden.

Den offisielle byggestarten for gigantskipet fant sted på STX- verftet i Saint- Nazaire i Frankrike. – Det er utrolig spennende å være i gang med byggingen av det som kommer til å bli det største cruiseskipet som noensinne er bygget; Oasis 3. Dette blir like spektakulære som da søsterskipene Oasis of the Seas og Allure of the Seas ble sjøsatt i henholdsvis 2009 og 2010,sier nordisk markedssjef for RCCL, Ellen Stebekk..

Cruiseskipet, som er nummer tre i Oasis klassen, ventes å være ferdig i midten av 2016. Cruiseskipet vil være større en sine søsterskip Oasis of the Seas og Allure of the Seas og har et volum på hele 227,700 GRT (Gross register tonnage). Søsterskipene var med sin innovative design og nyskapende konsepter som tidligere ikke hadde vært å finne til sjøs den gang verdensledende. Dette inkluderer blant annet klatrevegger, skøytebane, zip- line, surfesimulatorer og Central Park med over 12,000 levende planter. Flere detaljer om det nye giganskipet er ventet å bli offentliggjort i løpet av de neste månedene.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.