Beta-tjeneste
Kl. 04:31 ~ 24. mai 2019 ~ UKE 21
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Økonominyheter!

Av | 21 desember, 2012 11:46 | 0 kommentarer

E24, Technip sikret jobb for milliarder på Martin Linge-prosjektet. Oljeselskapet Total E&P Norge har tildelt Technip, leder av et konsortium med Samsung Heavy Industries (SHI), en kontrakt i forbindelse med Martin Linge-prosjektet 180 km vest for Bergen. Gigantkontrakten er på 1,25 milliarder dollar, hvorav Technip får rundt 780 millioner dollar, eller nærmere 4,4 milliarder kroner. Les mere hos E24, Technip.com og offshore.no.

Skipsrevyen, Fincantieri majoritetseier i STX OSV. Etter lengre tids spekuleringer, ble det 21. desember klart at italienske Fincantieri Oil & Gas S.p.A., datterselskap av Fincantieri – Cantieri Navali Italiani S.p.A, har kjøpt STX Europes eierandel på 50,75 prosent i STX OSV Holdings Limited. Fincantieri har hovedkontor i Trieste, Italia, og er en av verdens største skipsbyggingsgrupper. Konsernet har nesten 10.000 ansatte, og har åtte verft og to designsentre i Italia. Fincantieri er også til stede i USA og De forente arabiske emirater. Les hele artikkelen hos Skipsrevyen.

offshore.no, Statoil forlenger riggavtaleLeier West Epsilon to år til. Den nye delen av avtalen går fra desember 2014 til desember 2016. Verdien på denne delen oppgis til 215 millioner dollar.

E24, John Fredriksen er shippinguniversets mektigste mann. Det er bransjemagasinet Lloyds List som har kåret de 100 mest innflytelsesrike menneskene i shippingbransjen, og den styrtrike skipsrederen topper årets liste. Fredriksen mener at å gå konkurs et par ganger i karrieren er den mest effektive måten å lære hvordan man skal ta de riktige avgjørelsene, og at den lærdommen er viktigere enn alt man blir fortalt på skolen. Frykt skal også være nøkkelen til suksess, mener John Fredriksen – den mektigste innen skipsfart. Les hele artikkelen hos E24.

offshore.no, Aker Solutoins melder fredag at de er tildelt en kontrakt for levering av en komplett boreutstyrspakke til et boreskip som er under bygging ved Jurong Shipyard.

offshore.no, Statoil bygger ut Mariner-feltetfor 39 milliarder. Tungoljeprosjektet utløser den største nye utbyggingen på britisk sokkel på over ti år, i følge Statoil. Mariner-feltet ligger på den østlige Shetland-plattformen i den britiske delen av Nordsjøen, om lag 150 kilometer øst for Shetlandsøyene. Les hele artikkelen hos offshore.no.

offshore.no, 600 millioner til Linjebygg Offshore. Linjebygg Offshore AS (LBO) har blitt tildelt kontrakt på leveranse av ISO-fag (isolasjon, stillas og overflatebehandling) til Draugen-plattformen på Haltenbanken. Kontrakten er inngått med Aibel AS, som tidligere i år fikk EPCM-kontrakt med Norske Shell for Draugen. Les hele artikkelen hos offshore.no.

offshore.no, Norsafe med rekordhøy ordre-reserve. Norsafe avslutter året med en solid langspurt og tar inn ordrer for ytterligere 450 millioner. Denne årsavslutningen kommer etter at salgsavdelingen i selskapet i løpet av oktober 2012 signerte kontrakter verdt mer enn 400 millioner. Ordreinngangen for 4. kvartal 2012 blir med dette 850 millioner, noe som løfter ordrereserven i selskapet til rekord-høye 1,7 milliarder. Les hele artikkelen hos offshore.no.

Hegnar Online, Siem Offshore og Subsea 7 selger fartøy, Seven Sisters, for 470 mill. Overlevering er i mars 2013.

offshore.no, Bergen Group vinner stor riggjobb. Bergen Group Hanøytangen er tildelt en intensjonsavtale fra Marine Accurate Well ASA (Maracc) for verftsopphold og riggmodifikasjon på Hanøytangen for den halvt Island Innovator. Les hele artikkelen hos offshore.no.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.