Beta-tjeneste
Kl. 13:06 ~ 17. aug 2018 ~ UKE 33
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Nytt transatlantisk cruisekonsept

Av | 24 september, 2013 4:38 | 0 kommentarer

RCCL skrur opp luksusfaktoren på sine Atlanterhavscruise.

Royal Caribbean International lanserer neste år et nytt cruisekonsept kalt Trans-Atlantic Ocean Voyage. Hensikten med konseptet er i følge selskapet å løfte cruise opp til en opplevelse som minner om det en atlanterhavsseiling var i cruisets barndom. – En seiling over Atlanteren er for mange forbundet med en viss luksuriøs aura. Med dette nye konseptet håper vi å gi folk følelsen av hvordan et cruise virkelig skal være, sier nordisk markedssjef for RCCL, Ellen Stebekk.

Disse havseilingene mellom Europa og USA gjennomføres av 11 av RCCLs cruiseskip. En av seilingene gjør det mulig å reise på et 14- dagers cruise fra Oslo til New York. Seilingen er med cruiseskipet Legend of the Seas og går fra Oslo 9. september 2014

Andre skip som vil ta turen over Atlanteren er verdens største og mest moderne skip Oasis of the Seas og etter hvert også neste generasjons cruisskip Quantum of the Seas.

Oppstartstilbud
Alle RCCLs skip vil i løpet av begynnelsen av 2014 ha gjennomgått et omfattende revitaliseringsprogram, som gjør at passasjerene vil kunne fråtse i underholdning, teknologisk innovasjon, moderniserte lugarer og luksuriøse restauranter – så mye som ti restauranter på flere av skipene. Blant noen av attraksjonene om bord på skipene finner vi surfesimulatoren FlowRider om bord på Liberty of the Seas og Independence of the Seas, skøytebanen om bord på Adventure of the Seas eller de biljardbordene som automatisk holder seg i vater om bord på Brilliance og Serenade of the Seas.

På hver seiling vil det være en gjesteekspert om bord, og passasjerene har mulighet til å delta på ulike aktiviteter og kurs som for eksempel gourmetmat og vin, dans, film, billedkunst eller fotografi. Passasjerer som bestiller balkonglugarer eller suiter i perioden mellom 11. september og 15. oktober 2013, mottar også gratis drikkevarer på seks av neste års cruise av denne typen.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.