Beta-tjeneste
Kl. 11:10 ~ 25. sep 2018 ~ UKE 39
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

NorSea Group er årets bedrift i Stavanger-regionen!

Av | 17 november, 2013 10:37 | 0 kommentarer
Det var Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø som overrakte prisen til administrerende direktør i NorSea Group, John E. Stangeland

Torsdag kveld ble NorSea Group kåret til årets bedrift i Stavanger regionen 2013. Juryen beskriver vinneren som en hjørnesteinsbedrift med stabil vekst, god lønnsomhet samt et sterkt samfunnsengasjement.

Årets bedrift deles ut av Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Handelsbanken og er en av de mest prestisjetunge næringslivsprisene i vår region. I år ble prisen delt ut for 27. gang. Formålet med prisen er å stimulere bedriftskulturen og å høyne næringslivets status overfor regionens innbyggere og myndigheter. Kriteriene for pristildelingen er at bedriften har sin hovedaktivitet i Stavangerregionen, at bedriften har vært i stabil virksomhet i noen år og at bedriften skal ha utmerket seg på et område det siste eller de par siste årene.

Juryens begrunnelse
I årets jury finner vi juryleder Steinar Aasland, Stream AS, Svein Arild Holmen, Stavanger kommune, Geir Høiland, IKM Gruppen AS, Harald Minge, Næringsforeningen i Stavanger-regionen, Ole Henry Slette, Handelsbanken og Njål Østerhus, Øster Hus AS. Juryen har gitt følgende begrunnelse for sitt valg:

”Bedriften ble grunnlagt i 1965, og nærmer seg dermed 50-årsjubileum med stormskritt. Vi snakker om en hjørnestensbedrift i Stavanger-regionen av betydelig størrelse, men bedriften har også en ledende posisjon nasjonalt. Selskapet er leverandør av basetjenester og integrerte logistikkløsninger til olje- og gassindustrien og har interesser i forsyningsbaser langs hele norskekysten – fra Lista til Kirkenes Virksomheten inkluderer også drift av supplyskip. Gjennom mange år har kandidaten opparbeidet seg betydelig erfaring med levering av tjenester til krevende olje- og gasskunder på den norske  kontinentalsokkelen. På dette markedet er bare det beste godt nok!»

Årets vinner har hatt en stabil vekst og god lønnsomhet over mange år og hadde i 2012 en omsetning på ca. 2,5 milliarder kroner, og et resultat før skatt på ca. 350 millioner kroner. I dag jobber rundt 600 ansatte i selskapet, men det er forventet ytterligere vekst og det jobbes med rekruttering.

Selskapet har sitt hovedkontor i Tananger og er en aktiv pådriver for videreutviklingen av Risavika havn som et av regionens viktigste logistikk-knutepunkt. Dette er en aktør som også har et sterkt samfunnsengasjement, og som bidro betydelig da Næringsforeningen måtte sette i gang en milliondugnad i Tananger for å forskuttere penger til planleggingsarbeidet av Transportkorridor Vest.”

Takker de ansatte
Prisutdelingen fant sted i Næringsforeningens lokaler i Rosenkildehuset. Det var Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø som overrakte prisen til administrerende direktør i NorSea Group, John E. Stangeland .

-Dette er en veldig hyggelig anerkjennelse for selskapet, men det er først og fremst en pris som går til våre mange lojale, kreative og entusiastiske medarbeidere som gjennom flere tiår har gjort en formidabel innsats for selskapet, sier en stolt Stangeland .

I godt selskap
Prisen ble etablert i 1987 som årets Stavangerbedrift, og fra 2002 har prisen hatt navnet Årets bedrift. NorSea Group er i godt selskap med denne utmerkelsen. Blant tidligere prisvinnere finner vi selskaper som Øster Hus, IKM Gruppen, Seabrokers, Lærdal Medical, A. Idsøe og Kverneland ASA.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.