Beta-tjeneste
Kl. 04:05 ~ 17. jul 2018 ~ UKE 29
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Navslide lanserer nye produkter for 2013

Av | 6 januar, 2013 11:21 | 0 kommentarer

Stavanger firmaet Navslide AS , lanserer ytterligere to nye monteringsløsninger for kartplottere.

De nye Navslide® produktene føyer seg inn i rekken av monteringsløsninger for marine elektronikk. Produktene gir mange muligheter for montering av kartplottere i seilbåter med ulike cockpitløsninger og i styrhus på motorbåter der kartplotteren skal kunne sees fra innsiden og utsiden av styrhuset.

Alle produktene til Navslide gjør kartplotteren lettere tilgjengelig, de har en justerbar arm for 360° rotasjon av monitor og er laget i 316 syrefast stål.

De nye produktene er:

Navslide® Sliding Bar

Navslide® Sliding Bar

Navslide® Sliding Bar, er en skinne for horisontale og vertikale flate. Monitoren settes på en vogn med justerbar arm. Vognen skyves frem og tilbake på skinnen. Produktet er en videreutvikling av den patenterte Sliding Mount som er beregnet til rørmontering på rattpidestaller. Sliding Bar gir en god løsning der det er behov for større bevegelighet av monitoren. Produktet kommer i tre forskjellige lengder: 400mm, 600mm og 800mm.

Navslide® Quick Mount

Navslide® Quick Mount

Navslide® Quick Mount er et innovativt produkt designet med tanke på god cockpit ergonomi og stor fleksibilitet. Quick Mount er en monteringsløsning som i en håndvending kan monteres og demonteres. Kun en flush fastmontert monteringsplate blir igjen på bordet. Dette frigjør plass på bordet i cockpiten når plotteren ikke er i bruk.

Å ha kartplotteren fastmontert uten justeringsmuligheter fører ofte til en dårlig cockpitergoniomi. Monitoren tar ofte også en unødig plass når den ikke er i bruk. Quick Mount gir en god ergonomisk plassering samtidig som den lett kan demonterer for lagring eller monteres på et alternativt sted, for eksempel ved kartbordet under dekk for planlegging av seilas når en ligger i havn.

Direktøren i Navslide, Tom sier; ”Vi tenker hele tiden på sikker seilas. Det å bruke elektronikk til navigering fritar oss ikke ansvaret for å holde god utkikk og bruke de visuelle hjelpemidlene som en finner rundt oss under vår ferd. For å bidra til dette må vi plassere elektronikken riktig. Alle våre produkter bidrar til bedre ergonomisk plassering. Noe vi er stolte av”.

Ved å bruke Navslide® produktene generelt er det enkelt å demontere monitoren etter endt seilas. Monitoren sikres da også mot tyveri. Dagens monitorer trenger ikke lengre monteres i en boks for beskyttelse de er laget for å stå ute i vær og vind. Men å ta monitoren inn er jo selvsagt viktig av andre årsaker. Dette lar seg lett gjøre med festeanordninger fra Navslide.

Den unike Quick Mount leveres med en feste plate, ytterligere festeplater kan leveres separat for montering flere steder. Når en går til anskaffelse av en stor fin kartplotter er det gunstig å kunne bruke den samme plotteren på flere lokasjoner.

Selskapet jobber målrettet med å styrke sin posisjon i markedet nasjonalt og internasjonalt gjennom fortsatt utvikling av Navslide® produkter.

For mer informasjon: se: www.navslide.no
Kontaktperson for Navslide AS:
Tom Ueland Bratås
+47 90570067
brataas@navslide.no

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.