Beta-tjeneste
Kl. 14:39 ~ 21. mai 2018 ~ UKE 21
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

MARIN TEKNIKK AS DESIGNER STORT DYKKER- OG KONSTRUKSJONSSKIP

Av | 7 juni, 2013 3:36 | 0 kommentarer
Illustrasjon: MARIN TEKNIKK AS

Marin Teknikk AS har inngått kontrakt med China Merchants Heavy Industry (Shenzhen) Co. Ltd., om levering av design- og engineering til et stort dykker- og konstruksjonsskip for selskapet Kreuz Subsea Marine Pte Ltd. i Singapore. Skipet er av typen MT6024 DSCV med et 18 manns dobbel dykkerklokke system for metningsdykk og operasjoner ned til 300 meter.

MT6024 DSCV er et avansert dykker- og konstruksjonsskip utviklet for å kunne utføre krevende operasjoner over hele verden. Skipet har en lengde på 120 meter og en bredde på 25 meter, innredning for 130 personer, en 140 T offshore kran, samt arrangement for operasjon av 2 stk. ROV’er (fjernstyrte ubåter), for operasjoner ned til 3000 meters havdyp.

– Det er svært gledelig å kunne signere denne kontrakten, sier salgsdirektør Richard K. Gjerde. Dette er et prosjekt vi har jobbet med siden begynnelsen av 2011, og viser på nytt at vi er blant verdens ledende designere av avanserte dykker- og konstruksjonsskip. Marin Teknikk har den siste tiden signert flere kontrakter, og denne kontrakten vil være et solid tilskudd for å sikre arbeid de kommende månedene.

Skipet skal bygges ved det kinesiske verftet China Merchants Heavy Industry (Shenzhen) Co. Ltd., og skal være klart for levering i løpet av 2. kvartal 2015.

Marin Teknikk har samarbeidet tett med kunden for å skape et funksjonelt og trygt skip, som også følger opp den nye generasjonen av miljøvennlige, moderne og avanserte multifunksjonelle offshore konstruksjonsskip, Designet legger også stor vekt på god driftsøkonomi med det siste innen miljøvennlig diesel elektrisk framdrifts teknologi, med lave utslipp til miljøet og god lastekapasitet på det 1300m2 store lastedekket samt under dekk.

Det nye fartøyet bygges i hht Det Norske Veritas klasse med den nye SPS kode, COMF-V(3) og Clean Class.
Kontrakten inneholder en opsjon for ytterligere ett fartøy av samme type.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.