Beta-tjeneste
Kl. 01:16 ~ 14. aug 2018 ~ UKE 33
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Lederposisjon for Leiken Dahl Aasbø

Av | 6 mai, 2013 4:51 | 0 kommentarer

Leiken

Leiken Dahl Aasbø

Leiken Dahl Aasbø er ansatt som leder for forretningsområdet, Mobile Offshore Drilling i Inocean. Aasbø har de siste årene ledet flere prosjekter for selskapet, blant annet utviklingen av boreskipkonseptet, INO80.

– Vi er glade for at Leiken Dahl Aasbø har sagt ja til utfordringen det er å lede dette viktige og krevende forretningsområdet, sier Jon Erik Borgen, konsernsjef i Inocean. – Vi ser et stort potensial i dette markedet og er overbevist om at Leiken med sin erfaring, kompetanse og innstilling vil bidra sterkt til utviklingen av vår virksomhet både mot nye og eksisterende kunder.  

Leiken Dahl Aasbø har mer enn 15 år bak seg i næringen, hvor hun har hatt HSE, QA og regelverkskrav – særlig på norsk sokkel – som sitt spesialområde. Prosjektene hun har vært involvert i omfatter byggingen av blant annet boreenheter, både boreskip og rigger, samt FPSO-er og FSO-er.     

Aasbø har tidligere jobbet i MPF Corp,,Grenland Group, Moss Maritme og Kværner Warnow Shipyard i Tyskland.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.