Beta-tjeneste
Kl. 05:27 ~ 25. jun 2019 ~ UKE 26
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Langsiktig engasjement i Storbritannia for NorSea Group

Av | 25 august, 2014 8:22 | 0 kommentarer

(25. august 2014) NorSea Group (UK) Limited tar over operatørskapet av Smith Quay and Embankment i Peterhead på en 10-årig avtale fra 1. september. Avtalen underbygger NorSea Groups mål om et langsiktig engasjement i Storbritannia. Fra før av har NorSea Group også en 15-årig leieavtale ved South Quay i Montrose og en langsiktig avtale med Scrabster Harbour Trust.

John Wallace, Administrerende direktør hos Peterhead Port Authority gleder seg over å ønske NorSea Group velkommen til havnen med tanke på deres profil innenfor bransjen, samt deres personell og ressurser. «Vi har utviklet en sterk portefølje ved Smith Quay-basen, men det ble tydelig at vi trengte et profesjonelt, fokusert og integrert selskap som NorSea Group til å videreføresuksessen og levere det servicenivået som forventes ved Peterhead, for dermed å utvikle denne virksomheten videre. NorSea Group er synonymt med sikkerhet og service, og jeg ønsker dem hjertelig velkommen og ser frem til at dette partnerskapet blomstrer».

Fusjon mellom Danbors og NorSea Groups kontorer i Storbritannia
Kunngjøringen av den nye avtalen med Peterhead Port Authority representerer det neste steget i NorSea Groups planer om økt aktivitet på britisk sokkel, og følger NorSea Groups oppkjøp av det danske base- og logistikkselskapet Danbor tidligere i år. Danbor var også etablert i Storbritannia ved kjøpstidspunktet, men den britiske avdelingen har nå fusjonert med NorSea Group (UK) Ltd. Fusjonen mellom de to selskapene ble fullført denne måneden, og de vil nå omsettes som NorSea Group (UK) Limited. Fusjonen sikrer NorSea Groups langsiktige planer om å betjene olje- og gassoperatører, serviceselskaper og boreentreprenører via kontorene og lageranleggene i både Aberdeen og Montrose.

«Da vi signerte avtalen med Scrabster havnestyre og åpnet kontoret i Aberdeen i fjor, gjorde vi det med tanke på å etablere en betydelig tilstedeværelse i Storbritannia», sier adm. dir. i Storbritannia, Kim Christensen. «Selskapet har vokst betydelig i Storbritannia gjennom det siste året, og vi har nå en stor tilstedeværelse i fire viktige skotske havner – Aberdeen, Montrose, Peterhead og Scrabster, med ytterligere tjenester i Lerwick og Invergordon». Sammen med sine andre baser; ni i Norge, én i Danmark og én i Nederland, kan NorSea Group nå tilby unik dekning av Nordsjøbassenget.

NorSea Groups Direktør for internasjonale og prosjektoperasjoner, Knut Magne Johannessen, forsetter: «Vi har et langsiktig engasjement i energisektoren i Storbritannia og skal vokse videre. Vi har tradisjonelt vært kjent som en leverandør av tjenester til olje- og gassindustrien. Oppkjøpet av Danbor har gitt oss de ressursene og fasilitetene vi trengte for å kunne tilby et komplett spekter av tjenester til fornybar energi- og avviklingsmarkedene, både på land og offshore».

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.