Beta-tjeneste
Kl. 04:17 ~ 17. jul 2018 ~ UKE 29
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

KNALLSTART PÅ CRUISESESONGEN FOR RCCL

Av | 30 april, 2013 2:18 | 0 kommentarer
Foto: RCCL

Royal Caribbean hadde i første kvartal en vekst på hele 10 prosent opp mot fjoråret. –Etter en jevn vekst de siste årene er vi nå på all time high, sier en fornøyd Roar Meidal, sjef for RCCL i Norden.

Første kvartal har vært en braksuksess for RCCL, som har hatt sin beste cruisestart noensinne. Middelhavet utpeker seg som en foretrukket cruisedestinasjon med en økning på hele 32 prosent sammenlignet med året før. Aldri før har cruiserederiet opplevd at så mange nordiske passasjerer velger cruise i Middelhavet.

−Her finnes det mange spennende havner, og flyturen er kort. I tillegg er det lett å få tak i rimelige flybilletter. Dette gjør Middelhavet til en stadig mer populær cruisedestinasjon, sier Roar Meidal. Og det er fremdeles mulig å sikre seg cruise til gode priser i sommer, fortsetter han.

RCCL har også flere av sine cruiseskip i Europa sommeren 2014. Sesongen er fra mai til oktober og passasjerene kan velge mellom ulike reiseruter i både den østlige og vestlige delen av Middelhavet. På listen over destinasjoner underveis finnes blant annet Barcelona, Capri, Cannes, Sicilia, Athen, Istanbul, Santorini og Roma.

RCCL_1

−Cruise er et rimelig feriealternativ, da det meste av fasiliteter og aktiviteter er inkludert i prisen. Dette gir en god oversikt over feriebudsjettet, sier Roar Meidal. På skipene er det et bredt utvalg av aktiviteter som klatrevegger, minigolf, teater og et stort utvalg av restauranter. I tillegg er det fasiliteter som trening, shopping, spa og selvfølgelig svømmebassenger og boblebad. Det er også egne barneklubber for 7 ulike alderstrinn. Tenåringene kan for eksempel være med på aktiviteter som DJ kurs, klatring og surfesimulatorer. I tillegg er samtlige skip nylig oppgradert med blant annet flere balkonglugarer, restauranter og utendørs kino ved bassenget.

RCCL_mediterranean2

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.