Beta-tjeneste
Kl. 02:51 ~ 24. mai 2019 ~ UKE 21
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Klart for tidenes cruise

Av | 27 mai, 2013 1:40 | 0 kommentarer
Bilde: RCCL

Førstkommende tirsdag, 28.05.2013, åpner billettsalget til tidenes mest spektakulære cruiseskip, Quantum of the Seas. –Quantum of the Seas er et kvantesprang og representerer den nye generasjonen av cruiseskip, sier markedssjef for RCCL i Norden, Ellen Stebekk.

De første 18 seilingene neste høst ble kunngjort i dag og 28. mai åpner billettsalget for medlemmer av Crown & Anchor Society. 4. juni åpner billettsalget for resten av publikum. Cruiseskipet har avgang fra Cape Liberty Cruise Port i Bayonne, New Jersey og de reisende kan velge mellom cruise med 7, 8, 11 eller 12 overnattinger til Bahamas, østlige Karibien eller sørlige Karibien.

Quantum of the Seas ble for første gang presentert i New York i april, og RCCL kunne da avsløre at det spektakulære skipet vil kunne skilte med fasiliteter som «North Star», en glasskuppel med en mekanisk arm som heiser gjestene hele 91 meter opp i luften. Skipet har også en to etasjers høy vindtunnel i glass der du kan sveve fritt med utsikt over bølgene. Quantum of the Seas kan i tillegg friste med et eget sportsanlegg. Her er det mulig å boltre seg i aktiviteter som volley-, basket- og fotball, rulleskøyter, radiobiler, sirkusskole og en surfesimulator på dekk. Lugarene er i gjennomsnitt ni prosent større enn tidligere og flere av de innendørs lugarene har egne «virtuelle balkonger». –Skipet er spekket med moderne teknologi, og en «virtuell balkong» som fyller den ene veggen gjør at selv de med lugarer uten vindu kan få nyte sjøutsikten, forteller Ellen Stebekk.

Karibisk gullrekke
Reiser man på cruise til Bahamas vil det være stopp i havnene Port Canaveral, Fla., Nassau og CocoCay. Sistnevnte er RCCLs private øy på Bahamas. Velger man å reise på cruise øst i Karibien, vil stoppene inkludere San Juan, Samana i Puerto Rico og St. Thomas, St. Kitts, og St. Maarten. Reiser man til den sørlige delen av Karibien, vil man få oppleve San Juan, St. Maarten, Martinique, Barbados og St. Kitts. De fleste seilinger inkluderer også et stopp på RCCLs private strand, Labadee som ligger på nordkysten av Haiti.

–Quantum of the Seas vil seile selve gullrekka når det kommer til karibiske ferieperler. Med eksotiske mellomdestinasjoner som San Juan, Puerto Rico, Den Dominikanske Republikk, Martinique og Barbados vil man i løpet av turen få oppleve noe av det beste Karibien har å by på, avslutter Ellen Stebekk.  

1365714000_RCI-NorthStar-Exterior-5K-No-Antenna

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.