Beta-tjeneste
Kl. 05:47 ~ 25. jun 2019 ~ UKE 26
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Farstad og Lundin

Av | 8 april, 2013 11:31 | 0 kommentarer

Ifølge Hegnar Online ser Farstad gode muligheter for lønnsomhet i det Brasilianske offshoremarkedet, og mener det uten tvil vil være mer lønnsomt å flytte skip fra Nordsjøen til Brasil fremover.  «- Det er viktig for å bedre balansen i markedet, fordi Brasil i 2012 var på stedet hvil. Det ble veldig overbefolket med båter i Nordsjøen og det har vært veldig overbefolket med båter i østen», sier fiansdirektør i Farstad, Torstein Stavseng, til Reuters. Ref Hegnar Online.

Lundin fortsetter å levere varene når det kommer til nye funn. Ifølge TU.no kan LUNO 2 være større enn Goilat-feltet, som er estimert til å inneholde 174 millioner fat olje. Det skal være snakk om lett olje med god kvalitet. Og prospektet er hele ti kilometer i utstrekning.

Billig å produsere

Det er tre forhold som, ifølge Lundin-direktøren, gjør olje i dette området billig å produsere.

– Det ene er vanndyp på under 100 meter. Det andre er at de ligger nær eksisterende infrastruktur. Og det tredje er at det ligger i et lite miljøsensitivt område, sier han.

Ref TU.no og  E24

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.