Beta-tjeneste
Kl. 14:20 ~ 18. jul 2018 ~ UKE 29
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Bergen Group Services tildelt rammekontrakt fra Forsvaret på ulike fagdisipliner

Av | 4 mars, 2014 11:36 | 0 kommentarer
Arkivbilde

Bergen Group Services AS er tildelt rammeavtaler fra Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) innenfor totalt åtte ulike fagdisipliner knyttet til service- og vedlikehold på Forsvarets fartøyer. På fire av disse fagdisiplinene er det inngått rammeavtale det Bergen Group har status som nr. 1 leverandør.


Rammekontraktene har alle en lengde på 2 år med opsjon på forlengelse i 1 + 1 år, og forventes å kunne gi en omsetning på NOK 10-15 millioner de to første årene.

 

Bergen Group har over lang tid arbeidet målrettet med å videreutvikle konsernets kompetanse og kapasitet på gjennomføringen av komplekse maritime prosjekter. Dette innebærer også et dedikert fokus på å styrke de ulike fagdisiplinene i konsernet. Rammekontrakten med Forsvaret vurderes som viktig for å kunne opprettholde en kontinuerlig kompetanseutvikling.

 

Bergen Group Services AS, som er et heleid datterselskap av Bergen Group ASA, har i dag ca 150 tilsatte. Selskapet har ansvaret for konsernets tjenestetilbud innenfor maritim service. Aktiviteten har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen, men vil på sikt samlokalisere mye av aktiviteten med konsernets øvrige aktiviteter på Hanøytangen på Askøy.  Selskapet ble tidligere dette kvartalet tildelt en 4-årig rammekontrakt med Forsvaret på vedlikeholds- og servicearbeid knyttet til Forsvarets MTU-motorer.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.