Beta-tjeneste
Kl. 11:09 ~ 25. sep 2018 ~ UKE 39
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Bergen Group Services tildelt 10-årig service- og vedlikeholdskontrakt med Redningsselskapet.

Av | 5 mars, 2014 11:28 | 0 kommentarer
Arkivbilde

Bergen Group Services AS er tildelt en langsiktig service- og vedlikeholdskontrakt på flere av Redningsselskapets fartøyer. Kontrakten med Redningsselskapet går over 10 år og har en antatt verdi på NOK 35-40 millioner.

Service- og vedlikeholdsavtalen omfattet alle båtene til Redningsselskapet som benytter MTU-motorer. Dette gjelder totalt 10 redningsfartøyer som er stasjonerte ulike steder langs norskekysten. Service- og vedlikeholdsarbeidet vil både bli gjennomført ved Bergen Group Services sitt hovedverksted i Bergen og ved hjelp av mobile serviceteam som reiser rundt til Redningsselskapets baselokaliteter etter behov.

 

Bergen Group Services har over flere år bygget opp en omfattende kapasitet og kompetanse på service- og vedlikehold av motorer i hurtiggående fartøyer. Disse fartøyene benyttes ofte i kritiske oppdrag der en er avhengig av en meget høy driftssikkerhet, noe som også stiller store krav til service- og vedlikeholdet på motorinstallasjonene.

 

-Kontrakten med Redningsselskapet er et viktig bidrag i prosessen med å videreutvikle våre tjenester knyttet til krevende maritime servicetjenester. Kontrakten bekrefter vår sterke posisjon innenfor dette segmentet, konstaterer adm. direktør Frode Johansson i Bergen Group Services og viser til at selskapet nylig også har inngått tilsvarende avtaler med Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) på vedlikeholds- og servicearbeid knyttet til Forsvarets MTU-motorer.

 

-Denne typen service- og vedlikeholdsoppdrag krever en langsiktig horisont for å kunne vedlikeholde og videreutvikle den nødvendige kompetansen, både hos oss og hos våre samarbeidspartnere. Nå har fått på plass rammeavtaler med to meget krevende kunder som vi ser frem til å samarbeide med, sier Frode Johansson.

 

Bergen Group Services AS, som er et heleid datterselskap av Bergen Group ASA, har i dag ca 150 tilsatte. Selskapet har ansvaret for konsernets tjenestetilbud innenfor maritim service. Aktiviteten har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen, men vil på sikt samlokalisere mye av aktiviteten med konsernets øvrige aktiviteter på Hanøytangen på Askøy.  Selskapet har så langt i 1. kvartal 2014 blitt tildelt kontrakter for over NOK 120 millioner. Dette inkluderer blant annet en 4-årig rammekontrakt med Forsvaret på vedlikeholds- og servicearbeid knyttet til Forsvarets MTU-motorer, samt en rammekontrakt på flere ulike fagdisipliner knyttet til service- og vedlikehold på Forsvarets fartøyer.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.