Beta-tjeneste
Kl. 11:14 ~ 25. sep 2018 ~ UKE 39
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Bergen Group Fosen – endret leveringsdato på cruiseferge

Av | 18 april, 2013 9:58 | 0 kommentarer

Bergen Group Fosen har varslet Fjord Line om at ferdigstillelsen av den første cruisefergen som skal leveres rederiet vil bli forsinket med inntil tre uker. Årsaken er at installasjon og testing av motorer og annet teknisk utstyr antas å ta lengre tid enn forutsatt.

Den justerte leveringsdatoen vil påføre Bergen Group Fosen ekstra kostnader. Kostnadene blir hensyntatt gjennom prosjektavsetninger i konsernregnskapet for 1. kvartal som presenteres onsdag 29. mai.

MS «Stavangerfjord» er den første av to store og moderne cruiseferger Fjord Line får bygget ved Bergen Group Fosen. Skipene blir omtalt som verdens mest miljøvennlige cruiseferger i sitt slag.

Rederiet har med bakgrunn i den varslede forsinkelsen på levering, valgt å utsette første seiling med «Stavangerfjord» fra onsdag 29. mai til fredag 21. juni fra Bergen.

– Vi har bestilt det teknisk mest avanserte utstyret som kan leveres, og må bare ta til etterretning at verftet trenger mer tid for å få dette på plass og testet, sier Fjord Line sin administrerende direktør Ingvald Fardal i en egen pressemelding fra rederiet. Denne meldingen er tilgjengelig i sin helhet på www.fjordline.no

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.