Beta-tjeneste
Kl. 20:27 ~ 17. jul 2019 ~ UKE 29
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Bergen Group Fosen – endret leveringsdato på cruiseferge

Av | 16 mai, 2013 4:17 | 0 kommentarer
Animasjon: Fjordline

Bergen Group Fosen har meddelt Fjord Line at man trenger mer tid til testing av motorer og annet teknisk utstyr før MS «Stavangerfjord» kan overleveres. Fjord Line AS har derfor besluttet at seilingsstarten for den første av rederiets to nye cruiseferger, MS «Stavangerfjord», blir utsatt fra 21. juni til 14. juli.

Selskapet beklager utsettelsen og de konsekvenser den får for Fjord Line og for reisende som rammes av disse endringene.

MS «Stavangerfjord» er den første av to cruiseferger Fjord Line får bygget ved Bergen Group Fosen. Bergen Group Fosen og Fjord Line vil i løpet av nær fremtid vurdere nødvendigheten av en senere leveringsdato for den neste cruisefergen.

Dåpen av MS «Stavangerfjord» går som planlagt ved verftet i Rissa torsdag 6. juni. Det er fylkesordføreren i Rogaland, Janne Johnsen, som skal være gudmor for skipet.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.