Beta-tjeneste
Kl. 20:50 ~ 17. jul 2019 ~ UKE 29
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Atlantic vinner Shell-kontrakt igjen

Av | 4 februar, 2013 4:05 | 0 kommentarer
Bilde: Havyard

Atlantic Offshore har vunnet en ny langtidskontrakt med Shell UK og bygger nok et Havyard 820 beredskapsfartøy

Havyard Group skal levere en design og utstyrspakke for bygging av det tredje skipet av Havyard 820 typen til Atlantic Offshore.

Gisle

Gisle Vinjevoll Thrane

– Vi er stolte over å kunne levere vårt tredje design av Havyard 820 til Atlantic Offshore. Dette bekrefter at vi i samarbeid med Atlantic Offshore har lykkes med å gi båten de egenskaper og funksjoner som Shell verdsetter sier Gisle Vinjevoll Thrane, Salgssjef i Havyard Global Solutions. Havyard 820 er en design fra Havyard Design & Engineering som er utviklet for å tilfredsstille de spesifikke krav som stilles til et moderne standby-skip. Vi er glade for tilliten som som både Shell og Atlantic Offshore viser oss og ser fram til å utvikle samarbeidet videre, sier salgssjefen i en kommentar.

– Vi har vært nære partnere i med Shell UK i mange år og ser det som en tillitserklæring at de utvider samarbeidet med oss. Vi har allerede to Havyard 820 beredskapsfartøy under konstruksjon i Spania og skal nå bygge ett til for å betjene denne langtidskontrakten. Det er ikke bestemt hvor det tredje skipet skal bygges enda uttaler Roy Wareberg, administrerende direktør i Atlantic Offshore.

Atlantic Offshore har også tidligere samarbeidet med Havyard Group. I februar 2012 fikk rederiet overlevert «Ocean Pride», et Havyard 832-design.

FAKTA HAVYARD 820
Lengde: 66,80 m
Bredde: 16 m
Fart: 14 knop
Tauekraft: 65 tonn
Mannskap: 21
UKOOA – A Class Standby / Rescue Vessel
NMD Rescue/Standby Klasse for 300 overlevende

For flere opplysninger, vennligst kontakt:
Senior Vice President Market & Business Development Gunnar Larsen. Mobilnummer: 90 10 56 94

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2018, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.