Beta-tjeneste
Kl. 13:06 ~ 17. aug 2018 ~ UKE 33
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

Asle Solheim tilsatt som ny konsernsjef i Bergen Group

Av | 7 mai, 2013 11:09 | 0 kommentarer

Styret i Bergen Group ASA har tilsatt Asle Solheim (54) som ny konsernsjef. Han overtar etter Terje Arnesen som har bedt om fratredelse fra stillingen. Skiftet skjer med virkning fra og med i dag.

Den nye konsernsjefen har en omfattende bakgrunn fra ulike lederposisjoner innenfor offshore-industrien – både nasjonalt og internasjonalt. Endringen i konsernledelsen vurderes av både styreleder Magnus Stangeland og avtroppende konsernsjef Terje Arnesen som et naturlig resultat av den prosessen konsernet har vært gjennom det siste året. 

-Bergen Group er i ferd med å sluttføre en større omstrukturering som vil gi konsernet en sunn og spennende plattform for fremtidig vekst. Nå styrkes fokus mot en ny offshorerelatert vekst med utgangspunkt i det etablerte industriområdet på Hanøytangen. I den sammenheng har det vært en felles enighet om å styrke den offshore-relaterte kompetansen i konsernledelsen. Asle Solheim vil som ny konsernsjef være et vesentlig bidrag til den økte offshoresatsingen, sier styreleder Magnus Stangeland.

Den nye konsernsjefen i Bergen Group har en omfattende erfaring fra nasjonale og internasjonale lederposisjoner og styreverv innenfor offshoremiljøet. Asle Solheim har de seks siste årene vært adm.dir. i Marine Accurate Well ASA (Maracc). Han har i tillegg en omfattende erfaring fra ulike lederstillinger innenfor ABB Offshore Systems AS og ABB Vetco Gray AS i Norge og i utlandet. Solheim har også leder- og prosjekterfaring fra Island Offshore AS og FMC Production Services AS. 

Asle Solheim er utdannet sivilingeniør fra University of Wisconsin at Madison. Han er opprinnelig fra Flekkefjord, og nå bosatt i Stavanger. Avtroppende konsernsjef Terje Arnesen har sagt ja å fortsette i Bergen Group frem til juli måned for å kunne bistå konsernet i arbeidet med å sluttføre en del av de pågående prosessene.

Bergen Group er en innovativ leverandør av produkter, tjenester og løsninger til offshore og maritim industri. Konsernet har 1.000 erfarne og motiverte medarbeidere tilknyttet godt etablerte selskaper strategisk plassert i sentrale områder langs Norgeskysten.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.