Beta-tjeneste
Kl. 13:06 ~ 17. aug 2018 ~ UKE 33
VG Nett
Dagbladet
Facebook
Gmail
Windowl Live Mail - Hotmail
YR
Finn.no
Wikipedia

50 MILLIONER PÅ CRUISE MED RCCL

Av | 13 august, 2013 12:39 | 0 kommentarer

Royal Caribbean International har nådd en ny milepæl når de nå har passert 50 millioner besøkende om bord på sine cruiseskip.

Cruise er mer populært enn noensinne og stadig flere fristes av kombinasjonen avkobling, aktivitet og opplevelser. Etter en jevn vekst de siste årene kunne cruiseselskapet Royal Caribbean International vise til en økning på hele 10 prosent i første kvartal sammenlignet med året før, og nå har passasjer nummer 50 millioner vært om bord.

Dette vil markeres på alle cruiseskipene.−Det er rett og slett litt stort for oss å kunne feire at vi har hatt så mange som 50 millioner passasjer siden starten i 1968. For mange er cruise den ultimate ferien, og en stor andel av våre gjester kommer tilbake år etter år, sier Ellen Stebekk, nordisk markedssjef for RCCL.RCCL har det siste året mottatt en rekke utmerkelser.

Sist ut var J.D. Power 2013 Cruise Line Satisfaction Report som rangerte RCCL som nummer to i toppsjiktet blant cruiserederier, der de særlig utmerket seg på servicen om bord på sine cruiseskip. –Dette er en viktig anerkjennelse og det er ingen tvil om at denne typen utmerkelser er en stor bidragsyter til at vi når en slik milepæl, avslutter Ellen Stebekk.

Som en del av RCCLs feiring setter de i gang en kampanje som skal gå ut året der de inviterer sine passasjerer til å dele sine beste WOW- øyeblikk på Facebook, Twitter og Instagram med hashtag #RoyalWOW.

annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For annonsering og pris, kontakt tomrichard@maritimstartside.no. Maritim Startside er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker. Maritim Startside © 2017, org nr: 818112602 reg. i Brønnøysundregistrene.